نطق میان دستور مهندس حسینی نماینده مردم شهرستان میانه درمجلس شورای اسلامی
مورخ1393/2/2
بسم الله الرحمن الرحیم
با درود و سلام برملت پرافتخار ایران و ارواح مطهر شهداء و امام عظیم الشان و خلف صالح ایشان رهبربزگوار انقلاب اسلامی و با درود به شما همکاران ارجمند
ابتداً گرامی می دارم دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ،نهادی که برای حفظ انقلاب و کشور و تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی،امنیت و آسایش مردم و دفاع از مرزهای وطن وسرکوب متجاوزان،زحمات عمیق و طاقت فرسایی را کشیدند و در راه دین خدا فداکاریها نمودند وشهدای عالیمقام بسیاری تقدیم حضرت حق کردند.
امیداست نسل جدید سپاه بتوانند این مسیر افتخارآمیز را با معنویت و بصیرت کافی و متواضعانه ادامه دهند.
حوزه انتخابیه ام میانه بزرگترین شهرستان آذربایجانشرقی و دروازه شمال غرب کشور است ،بخش عمده آبهای سطحی و رودخانه ای استان در این شهرستان جریان دارد. از لحاظ تنوع آب و هوایی وضعیت خاصی دارد به طوریکه ممکن است اختلاف دما حتی درفصل تابستان از نقطه ای تا نقطه ای دیگر حدود 35 درجه متفاوت باشد،این امر وضعیت بسیار متمایزی را در محصولات کشاورزی و باغی و هم چنین مقوله گردشگری پدید آورده است.
لازم میدانم به استحضار برسانم در زمان دولت سازندگی عملیات اجرایی پروژه آزاد راه زنجان تبریز شروع و در دولت قبلی به بهره برداری رسید. این آزادراه به موازات جایگزین جاده ترانزیتی 60ساله ای که از شهرمیانه عبور می کرد شده است و متاسفانه از فاصله 50کیلومتری شهر عبور میکند ،به همین دلیل روز به روز آثار منفی و زیانبار خود را به شهروندان میانه تحمیل می نماید،در دولت قبلی جهت جبران این نقیصه چهاربانده کردن مسیر60کیلومتری سرچم تا میانه مصوب گردید که بخشی از آن به کندی درحال انجام است و درخصوص مابقی مسیر،یعنی میانه تا بستان آباد مطالعات لازم انجام پذیرفته است،حال از دولت جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین دکتر روحانی به دو دلیل تقاضا و انتظارداریم جهت اجرا و تکمیل چهاربانده کردن کل مسیر 150کیلومتری سرچم-میانه بستان آباد دستورات لازم مبذول فرمایند.
1- تعهدات دولت قبلی مخصوصا در این امر حیاتی و مبرم،قابل چشم پوشی و توقف نمی باشد و قائدتاً توسط دولت فعلی بایستی پیگیری و انجام پذیرد.
2- از آنجائیکه این خسارت در دولت سازندگی به مردم میانه تحمیل شده،لذا برازنده ترین دولت برای جبران آن همین دولت اعتدال و امید جنابعالی است.
موضوع بعدی مسائل اقتصادی و مخصوصا هدفمندی یارانه هاست،تمامی نخبگان و عقلای جامعه براین مطلب اتفاق نظر دارند که هدفمند نبودن یارانه ها در گذشته ضربات مهلکی در اقتصاد کشور وارد کرده است.در دولت قبلی مرحله اول هدفمندی با دو هدف اصلی یعنی جلوگیری از مصرف بی رویه و اجرای نسبی عدالت در پرداخت یارانه ها در دهک های پایین عملیاتی شد و به نظر بنده علیرغم مشکلاتی که آن هم ناشی از عدم اجرای کامل قانونِ مربوطه بود به هر دو هدف اصلی نزدیک شدیم.
درحال حاضر دولت فعلی مرحله دوم را شروع کرده و ثبت نام متقاضیان یارانه انجام پذیرفته ،لازم می دانم باستحضار همه دلسوزان برسانم در نظر بگیرند هنوز هم روزانه حداقل 600میلیارد تومان یارانه بی هدف در بخش انرژی پرداخت میشود به نظر بنده اگر دولت تدبیر و امید صرف نظر از محبوبیت طلبی زود گذر و اهداف سیاسی ،نسبت به مدیریت امور اقتصادی با محور قراردادن اقتصاد مقاومتی بپردازد مشکلات اقتصادی کشور سر و سامان می گیرد و ظرفیت های اشتغال ایجاد میشود و حتی از صادرات نفت می توانیم بی نیاز شویم.
موضوع بعدی مسئله مذاکرات هسته ای است.بنده این مذاکرات را که با اجازه مقام معظم رهبری شروع شده و ادامه دارد دارای فوایدی میدانم که بیشتر از هزینه آن است،حداقل فایده آن نشان دادن صداقت و شفافیت نظام در تعاملات بین المللی و خنثی کردن تبلیغات سوء دشمنان و کنار زدن پرده تزویر از چهره کریه آنان است و اثبات این نکته به ملت های دنیا از جمله ملت آمریکا و مردم شریف خودمان که ما در حرف و عمل صادق هستیم و این آمریکا و دوستانشان هستند که ناصادق و دروغ گویند.
بحمدالله ما در حال آشکار سازی این واقعیت به افکار عمومی دنیا هستیم که دولت آمریکا اسیر و ذلیل صهیونیزم می باشد و گرفتار تر از آن است که بدون اجازه و رضایت صهیونیستها بتواند قدمی در جهت منافع حتی مردم خود آمریکا بردارد و البته برای اثبات قطعی این نکته به ملل دنیا و نیز آحاد مردم ایران ، روشهای مشخص تری هم وجود دارد مثلا دستگاه دیپلماسی ما می تواند با شناخت واقعی از ماهیت دشمنان و تقسیم بندی منطقی آنها و با درک صحیح از اهداف ذاتی انقلاب مواضع حکیمانه تر اتخاذ و میتواند بهتر از این مسائل بین المللی را مدیریت کند. به نظر بنده دستگاه دیپلماسی که خیال می کند زیر سوال بردن هولوکاست برای ما مشکل ساز شده هنوز هم واقع گرا نیست.
به نظر می رسد دستگاه دیپلماسی و دولتهای مربوطه از سال 70 به این طرف اصولا دچار خود اجتهادی و خود محوری و یا خودسانسوری و روز مرگی هستند.
در مدیریت عرصه بین المللی پیشنهادات حکیمانه کشف و خدمت رهبری ارائه نمی کنند،بنده از دولت فعلی درخواست دارم با تدابیر بیشتری عمل کند و با توجه عمیق تر به محدوده وسیع عزّت،حکمت و مصلحت و در جای خود نرمش قهرمانانه برتری اندیشه انقلاب اسلامی را به اثبات برساند و نتیجه شیرین آن را به ملّت بچشاند.
مسئله دیگری که اینجانب و سایر نمایندگان عزیز آذربایجان و مناطق ترک زبان در حوزه های انتخابیه و شهرهای خودمان با آن روبرو هستیم و مورد درخواست و مطالبه ی جدّی مردم بالاخص جوانان می باشد بحث استفاده از ظرفیت های اصل 15 قانون اساسی در حفظ و آموزش زبان و ادبیات ترکی است،باید توجه داشت این زبان مانند هرزبان دیگر اگر به صورت علمی و آکادمیک مورد اهتمام و تدریس قرارنگیرد دچار آسیب جدی و گسستگی شده و شکل و محتوای خود را از دست خواهد داد و حتی ممکن است به تدریج و در یک فاصله زمانی نه چندان طولانی از بین برود و یا حداقل دچار به هم ریختگی و اختلاط و ناهمگونی غیرقابل جبران مانند آنچه در گویش مناطقی نظیر قزوین ،همدان و اراک مشاهده می کنیم بشود.
بدون اغراق وتعصب عرض میکنم شاید هیچ زبانی بعد از زبان عربی تا این حد از فصاحت،جامعیت ،گیرایی و قابلیت و رسایی برخوردار نباشد،البته این امر به خودی خود برای ایران بزرگ یک سرمایه ملی و فرهنگی است زیرا اگر چه زبان شیرین فارسی زبان رسمی کشور و دارای گنجینه و نفایس فراوان است و باید همواره با جان و دل از آن صیانت وپاسداری نمود لیکن نباید با برخی نگاه های تنگ نظرانه و غیر سازنده و گاه امنیتی و کوته فکرانه با زبانهای غیر فارسی بویژه زبان ترکی برخورد شود و مسلما حفظ ، تحکیم و ترویج زبان ترکی موجب افزایش حس همدلی و برادری در میان بخش بزرگی از هموطنان می گردد و به طور مضاعف باعث بالا رفتن امنیت و اتحاد عمومی و خنثی شدن توطئه و دسیسه چینی ضد انقلاب و دشمنان خبیث خارجی که از هر بستر و بهانه ای در صدد ضربه به انقلاب اسلامی و ایران عزیز می باشند می گردد.
لذا از محضر ریاست محترم جمهوری بعنوان مسئول اجرای قانون اساسی مجدانه درخواست می نمایم در جهت عملی کردن این حق مشروع و مجوز قانونی که خواسته قلبی و همیشگی مردم آذربایجان است اقدام عاجل و ملموس مبذول فرمایند.