ماهی پزی سنتی به سبک میانه / گزارش تصویری
ماهی بعنوان یکی از غذا های دریایی پر طرفدار شیوه های مختلف پخت در نقاط مختلف دنیا را دارد . ماهی پزی در شهر میانه با توجه گفته های افراد قدیمی و پا به سن گذاشته تا بوده از یک روش خاص تبعیت میکرده که باعث شده این روش پخت ماهی به اصطلاح پخت ماهی به سبک میانه ای قلمداد شود .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میانا ؛ کمی که در سطح شهر میانه قدم بزنید متوجه خواهید شد مغازه های که مشغول به پخت و پز ماهی هستند کم نمی باشد . همشهریان میانه ای و مهیمانان این شهر اکثرا دوست دارند یک بار هم که شده مزه ماهی های میانه را تجربه کنند البته چیزی که آنها را به سمت این تجربه سوق میدهد مزه ماهی و همچنین نحوه پخت آن است . در شهرستان میانه بنا به گفته افراد با تجربه ، روش پخت ماهی که هم اکنون مشاهده میکنید به نوعی سبک مختص شهر میانه به حساب می آید و تا کنون هم ادامه یافته است در این روش ابتدا ماهی بعد از تمیز شدن از وسط به دو نیم تقسیم و بعد اضافه شدن آرد و نمک روی یک تنور فلزی که سبک ساختار آن در همه ی مغازه های ماهی پزی سنتی میانه یکسان میباشد گذاشته میشود در این مرحله مهارت و تجربه ماهی پز میباشد که به کمک او خواهد آمد و نتیجه همانطور است که در تصاویر مشاهده میکنید .