یه سوال از اتحادیه شیرینی فروشان (آقای امدادیان)؟؟؟
چندی پیش اگه یادتون باشه از یکی از شیرینی فروشی های نزدیک چهار راه بالا گلایه ای بابت بهداشت و گران فروشی شیان شده بود که متاسفانه هیچ رسیدگی نشده هیچ تازه گی ها شنیده ام که از یکی از شیرینی فروشی هایی که میشه گفت تو میانه معتبر و کیفیت خوب دارن بخاطر ارزان فروشی نه بهتره بگم سود کم بردن شکایت کردن و اتحادبه محترم بهش اعتراض کرده که چرا کیفیتت بالاست و کم سود میکشی روی اجناست و گران فروشی نمیکنی؟
حالا یه سوال از مسولین محترمی که این اتحادیه ها را تشکیل دادن و بهش نمایندگی اتحادیه دادن آیا به این اتحادیه های محترم کلاس توجیهی نزاشیتن که وظیفه ی این اتحادیه ها رسدیگی به احوالات و رفاه حال مردم شریف میانه هست؟ آیا وظیفه اینا مبارزه با گران فروشی و بهداشت و رفاه حال مردم است؟ یا اینکه بگویند برای مردم فشار بیاورید و بیشتر گران بفروشید؟
حال خود مردم تصمیم بگیرند که و نظر بدن که کدام کار این اتحادیه محترم خوب است و با کدام کارشون راضی هستن.
حضرت محمد (ص):
((هر کس مواد غذایی بخرد وبرای اینکه به مسلمانان دیگر گران بفروشد ، چهل روز انبار کند و بعد از چهل روز بفروشد و همهی درآمد آن را هم صدقه بدهد کفاره گناهش نخواهد بود.))
