- ارسال کننده: علی مددی نیا (نمایندگی بیمه نوین) تاریخ: ۹۱/۱۲/۱۵

حضور روبات کارگر در سومین المپیاد روبات دانشجویان پیام نور ازسوی دانشجویان دانشگاه پیام نور میانه

حضور روبات کارگر در سومین المپیاد روبات دانشجویان پیام نور

این روبات هم اکنون به صورت علمی در کارخانه شیر پاستوریزه شهر میانه در حال کارکردن است و نتایج به دست آمده کاملا مطلوب بوده است.

دانشجویان دانشگاه پیام نور میانه با روبات کارگر خود در سومین المپیاد روبات دانشجویان کشور در مشهد شرکت کردند.مدیر گروه MRT از دانشگاه پیام نور میانه در گفتگو با خبر نگار ایلنا در حاشیه برگزاری این مسابقات در مشهد گفت: روباتی که در این رقابت علمی به نمایش گذاشته شده است، در تیپ روبات‌های انسان نما تقسیم بندی می‌شود و از قابلیت تشخیص چهره و پردازش صوت بهره می‌برد.بهمن رادمنش در خصوص عملکرد این روبات بیان کرد: این روبات ابتدا از سوژه مورد نظر که می‌تواند شامل انسان یا اشیاء باشد، نمونه‌ای صوتی-تصویری تهیه می‌کند. در مرحله بعدی، این رکورد در دیتابیس روبات ذخیره می‌شود و می‌توان با الگوریتم‌های مختلف، کارآیی‌های متنوعی را از روبات انتظار داشت.
وی ادامه داد: در نمونه ارائه شده در این نمایشگاه از دو انسان در ابتدا نمونه برداری تصویری می‌شود، سپس دو فرد یادشده در میان گروهی از انسان‌ها قرار می‌گیرند و این روبات به صورت خودکار نفر اول را شناسایی می‌کند و جسمی (در اینجا یک لیوان) را از او دریافت و به نفر دوم ارائه می‌کند.
این مدیر روبات درباره کارآیی ابزار ساخته شده گفت: کارایی‌های متفاوتی می‌توان از این ابزار انتظار داشت که این روبات می‌تواند در کارخانه‌های صنعتی و خطوط تولید، کارایی داشته باشد ومی‌توان با بهره‌مندی از این روبات هر قطعه معیوبی که از خط تولید در حال عبور است را از سایر محصولات جدا کرد.
رادمنش تصریح کرد: این روبات هم اکنون به صورت علمی در کارخانه شیر پاستوریزه شهر میانه در حال کارکردن است و نتایج به دست آمده کاملا مطلوب بوده است.
وی تفاوت این روبات با موارد مشابه را در استفاده از سیستم دیتابیس و سرعت در کارایی آن عنوان کرد.
رادمنش ساختن این روبات را محصول کار تیمی و هم افزایی دانشجویان دانشگاه پیام نور دانست و خواستار توجه مسوولان و سرمایه گذاران برای تبدیل این ایده به فرایندی عملیاتی شد.

1
1