- ارسال کننده: سعید انگوتی گلنگدری تاریخ: ۹۱/۱۱/۱۱

کیفیت وکمیت نابسامان نان ،این نعمت بزرگ الهی ،درشهرستان میانه(قسمت دوم)

 

قبل از انحلال شورای آرد ونان کیفیت نان تولیدی شهرستان میانه با انجام کارهای کارشناسانه که ذیلا به آن اشاره

می گردد زبانزد عام وخاص بود.

1)استفاده از افراد متخصص درامر تولید نان درقالب کمیته کارشناسی

2)اعطای امتیاز نانوایی مشروط به واجد تخصص بودن متقاضیان

3)نظارت بر محل احداث نانوایی (از نظر بهداشت،متراژمحیط-50متر به بالا-و...)

4)الزام بر خرید دستگاهای پخت نانی که دارای علایم استاندارد باشند

5)آموزشهای لازم جهت فراوری خمیر نان واستفاده از مواد افزودنی مجاز

6)به طور 24ساعت بازرس درکارخانه های آرد سازی مستقر بوده ودرفرایند تولید آرد نظارت داشتندوبعد از تولید آرد

واستراحت 10روزه به نانواییها ارسال می شدکه این امر درکیفیت نان تاثیر مستقیم داشت.

7)گندم متناسب با دمای هوا مخلوط وبه کارخانه های آردسازی ارسال می شد.این مهم باید به طور مستمر مورد عمل قرار گیرد

8)نانوایان به طور متوسط روزانه 5مورد،توسط بازرسان مجرب ودارای تخصص درامر نان بازرسی می شدند

با عنایت به بررسیهای بعمل آمده ومشاهدات عینی متاسفانه موارد فوق الذکر به فراموشی سپرده شده ونانوایان به دلخواه خود از دستگاههای غیر استاندارد استفاده نموده ،نتیجتا نان تولیدی آسیب می بیند به طوریکه هم امروز شاهد کاهش کیفیت وعدم رعایت وزن آن می باشیم ،و دراغلب سوپرمارکتها نان به صورت بسته بندی وبا وزن وتعداد کم عرضه می شود(9عدد به جای 10عدد)بنا به تکلیف شرعی موارد فوق درمورخه 9/11/91مشروحا باستحضار فرماندار محترم شهرستان رسید وایشان قول مساعد رسیدگی به  موضوع را با حضور اینجانب درکمیته آرد ونان دادند.

 

1
1