کیفیت وکمیت نابسامان نان ،این نعمت بزرگ الهی ،درشهرستان میانه
نان ومحصولات آردی مهمترین منبع غذایی درتغذیه مردم ایران وتامین کننده قسمت عمده کالری وپروتئین و ویتامینهای
گروه (ب)بوده واز نظر مواد معدنی نیز دارای اهمیت ویژه ای می باشد.درسالهای اخیر مصرف نان بدلایل مختلف من
جمله بالا رفتن هزینه سایر مواد غذایی ،رشد بی رویه جمعیت ، افزایش قابل ملاحظه ای یافته است ،تهیه نان خوب
وماکول نیاز به اطلاعات دقیق درشناخت گندم ،آرد ونحوه استحصال آن ،حمل ونقل،استراحت آردبعد از تولید ،کیفیت
وکمیت مواد افزودنی ،روشهای تخمیر وعمل آوری ،سیستم های پخت ومهارت افراد ذینفع درآن دارد.متاسفانه
درسالهای اخیر به عینه مشاهده می گردد نه تنها موارد فوق الذکر درپروسه تولید نان مدنظر قرار نگرفته بلکه نانوایان
به دلخواه عمل می نمایند ،نتیجتا کیفیت وکمیت نان تولیدی ایشان به شدت آسیب دیده به طوری که نان حاصله دیر
هضم وغیر قابل نگهداری بوده واز همه مهمتر وزن اعلانی از طرف برخی از نانوایان رعایت نشده وهیاهوی کنترل کمیت
وکیفیت نان در ایام بعد از افزایش قیمت ان درسال جاری به فراموشی سپرده شد.این درحالیست که گندم این
شهرستان درسطح استان از نظر کیفیت زبانزد خاص وعام می باشد ،حتی درزمان مدیریت حقیر برای ارتقائ کیفیت
نان تولیدی استان اردبیل از آن استفاده می شد،حال این سوال پیش می آید که چرا کارخانه های آرد سازی میانه
تعطیل شده اند وسیلوی میانه خالی شده ودرصورت بروز حوادث غیر مترقبه آرد مصرفی نانوایان از کجا تامین خواهد
شد؟باید با افتخار گفت که آرد مصرفی این شهرستان از شهرهای همجوار وتوسط افراد غیر مسئول تامین وحتی کرایه
حمل ونقل آن به عناوین مختلف از مصرف کننده اخذ می گردد،یاد روزهایی که نان میانه را به عنوان سوقات میبردند
بخیر.